Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxen.



Klär mig


och bryter andetagen

delvis kom de

genom skärningen på

din skjortkrage

där

jag

liten


gömde
mig


Stora flickor går själv och har höga
klackar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 19:45



Bookmark and Share


    obscura
kort och elegant, beskrivande. älskar slutet!
2009-06-29

  Sturesdotter
bryter andetagen
som att bryta sig loss från litenhet, tonår...och bli vuxen
o blev det som vi ville...?
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP