Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag står kvar, är ju en del, av din fasad

 

när du stod där
framför din egna förlorade
spegelbild

såg du aldrig hur liten jag var?

allt ditt innehåll
som aldrig räckte
sipprade ständigt ut
och dränkte mig
i mindervärdestårar

men när du väl
kastade mig blicken
var jag redan långt borta

innanför





Fri vers av Ex¤animo
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 21:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
När man inte ser varandra; då har man missat mycket av det viktiga
2009-06-30

  peter markurth
oerhört bra
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo