Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina konturer måla himlen.

Blek som solskuggor över
sand

Det är därför jag ter mej så färglös
i dina ögon och
det gröna aldrig riktigt räcker till
för att du själv smälter in i
vågskummet.

Hur ska jag hitta dig då tänkte du.

Närsomhelst nu
ska jag blåsa sandkorn
ur din navel och säga
att jag älskar dig

Då ska jag blossa i färg och
dina konturer måla himlen.

Vilsamt ska vi färgsätta ord och
lekarna ska vara vår målarduk.

För att vi vågar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-30 08:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
vågar någon
vågar du!

fina färgbilder!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP