Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var på en underbar konsert i går med Mitten och Deva Premal 3,5h ren njutning då tiden stannade tom. min klocka gick sönder.


Tomheten har sin ton



Musik kan göra så mycket


Rena känslor som lagrats


Nu är det skönt att vara

som ett tomt bamburör

och spela på min egen ton


När jag spelar

så möter jag dig

i kärlek

utan hinder



När du ser mig

kan jag inte vara still

Du aktiverar

mitt hjärta

av ord

dikter

och

sånger



Det är mitt uttryck för kärlek

Du ger mig så mycket

Tack för att du är.







Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 372 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-01 09:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
en ton i livets stora orketser...en ensam längtans vemodiga klang
2009-07-07

  Sanna i badet VIP
Fin ton :-)
2009-07-05

  Ewa Flower
Nu finns det plats att ta in nytt känner jag in din vackra dikt som bottnar i tacksamhet!
2009-07-03

  stella
Jag vill också va som ett bamburör... :))
2009-07-02

  Mr Lindemann VIP
Äsch, det är så lite så!

Du är också här och det är mången här som håller dig kär!
2009-07-01

  livsdans
Åhhh...så fint! Spela på sin egen ton....och möten i kärlek utan hinder.
2009-07-01

  Nils Teodor VIP
Vacker och tänkvärd dikt.
Ja stillheten och tomheten
är som musik. Där tomhet och form
dansar vackert tillsammans.
2009-07-01

  Mygg
Du skriver så att jag hör ( förunderligt )
och visst kan musiken hela!
2009-07-01

  walborg
Tack för en fin lovsång till musiken!! Musik som en tredje dimension som vi delar tillsammans - en gemensam ljuvlighet.
2009-07-01

  stenen/ Yv Ericsson
Så skönt att rensas med ljuv musik:)
2009-07-01

  Lotti
jag hade velat vara där .....
2009-07-01

  beam72
som toner i ett vackert musikstycke
Gillade att tiden stannade och att klockan gick sönder
2009-07-01

  * Ammi *
ja musik är som balsam .. och ibland blir vi ett stycke av den ..
vackert skrivet!
2009-07-01

  Glensan
VACKERT!!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna