Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skälen vandrar

jag glider ibland in i mig själv

ut ur mig själv

plöjer upp en väg som täpper till

en annan väg

framför mig ser jag så

dig

bakom

mig




Fri vers av la-poet
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-09-29 22:40



Bookmark and Share


  tonsoku
ojojoj va snyggt...! riktigt bra!
2005-10-09

  Magnus Mojo Olsson
Bra skrivet.
Mina egna roliga tankar undrar lite vad dig bakom mig ser framför sig ;-)
2005-10-06

  Amy (F)
Underbart !
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet