Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där pärlor falla


Min värld blir allt mindre
likväl minskar inte antalet
fönster i mitt hus

tapetvåderna går omlott
veckar sig smalnar dag
för dag
luften stilla kvav

för varje rum jag lämnar
ligger inte golven kvar



Men i ett av mina rum
regnar pärlor från mitt
tak
våderna på väggarna
blir bredare
mönstret som en gång
var mörk och rund
är nu oval och full
av färg


luften ren och klar
gardiner svala
böljar genom vida
öppna gavlar

i mitt andrum
andas jag
där pärlor
falla




Fri vers av Vildand VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-01 22:38



Bookmark and Share


  Miss Mod
I Ditt andrum, i vilandens rum.
2009-07-01

  Sturesdotter
Mycket talande och oerhört fin förmedlat!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real