Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trygg längtan

 

 

Varsamt

smeker jag

de drömmar

som du gav mig

 

med darrande

hjärta

 

ser jag




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 448 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-02 00:27



Bookmark and Share


  JNI
vilken respons på en vacker tanke och handling!
2009-07-02

  etthjärtaäralltidrött
bedårande rader, vackert språk
2009-07-02

  micke marin
:)

din text liksom ger, av sig..
tack!
2009-07-02

    ej medlem längre
Härliga rader!
2009-07-02

  © anakreon VIP
En lycklig dag då kärleken bara känns varm, generös och okomplicerad.
Applåd för både poemet och för dylika, underbara tillfällen.
Carl-Erik
2009-07-02

  Mygg
Några korta rader
men ett innehåll att fylla en ocean...
Slutet sätter igång min puls i någon slags
galopprytm och jag undrar......
Det finns något så skört över ett darrande hjärta
och mitt grubblande är igång....
2009-07-02

    Bodil Sandberg
Så varmt och vacker och innerligt och längtande som det kan bli!!!
superb kärlekspoesi!
2009-07-02

  Teresia Ridell
Försiktigt trevande..ömt o varsint. Rofyllt o hoppfullt att läsa.
2009-07-02

  livsdans
Så skirt och vackert...öppnande.
2009-07-02

  SurtantZ
-med darrande hjärta ser jag-

Där lämnade du rymd åt läsaren samtidigt som det starkt berättade dig...
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du