Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina egna tankar...

Att tänka till

är lagens makt

eller?

Är det dina tankar?

Eller är det så inövat

att du tror på det?

 

 

Är du säker

att det du gör

är verkligen det du vill

eller är det något som

formats

knådats

brännts

in i din själ

 

 

Att stå för den man är

gör man det?

eller

är det samhällets former?

Kanske rent av miljön?

 

 

Av livet ges färdigheter

erfarenheter

och

mirakel som egenskaper.

Dina egna tankar.

 




Fri vers av ia VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-09-30 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP