Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"jagbo\"

Sambo

Gift

Familj

Särbo

ensamstående

"Långbort" boende

studerande

spelar ingen roll hur du bor

så länge du är trygg

i ditt egna "jagbo"

är du lycklig

var du än är!




Fri vers av ia VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-09-30 09:12



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
jagbo var ett fint ord, det borde fler lära sig, genom att vara en bra jagbo.. kan man gå vidare till andra.. bo
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP