Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar och förlamar

Kärleken kommer

när man minst anar

den fångar

och förlamar

 

För att sen försöka

hålla den vid liv

ransaka ditt hjärta

ta ett stort kliv

 

 

Vårda varsamt

och bevara

håll ömt

och spara

 

 

njut av kärleken

och livet

inget av dessa

kan tas för givet.




Fri vers av ia VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-09-30 10:33



Bookmark and Share


    Lénon
så sant.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP