Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett par trasiga skor

 

Det är mörkt

man ser Endast ett par trasiga skor,

 

för en sekund sen släcktes ett liv
Ute på en pir,
ensam och övergiven.

 

Det sista jag såg
var ett par blåa ögon

 

utan ett ljud
som en svag bris
gick du oss förbi

 

Vad var det som gick fel
Vilken väg skildes oss åt?

 

Mina tårar fryser till is
mitt hjärta det brister

 

Hur ska jag orka
hur ska jag kunna förstå

 

med ett par trasig skor
endast ett minne blott

 

 

 

 

ska aldrig glömma dig....




Fri vers av ia VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-09-30 13:07



Bookmark and Share


  Rublev
Med bräckliga känsliga vackra ord
målar du en tavla, så fylld av sorg och saknad
men med en ram som glöder av kärlek

Ibland känns tillvaron så kall, så kall.
Ryser när jag läser det här:

”för en sekund sen släcktes ett liv
Ute på en pir,
ensam och övergiven.”
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP