Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska

visa mig
hur
det är
att

verkligen

älska

någon


Jag vill
också
kunna säga
orden:

JAG

ÄLSKAR

DIG


Jag vill
också
lära mig
känna

mina

stora

känslor


Inte alltid
bara
andas denna
tysta

trista

jävla

tomhet


Inte alltid
bara
dansa alla
nätter

med

mig

själv




Fri vers av michaela-
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-