Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla nya stenar

 

 

Om du tappar
dina stenar
du samlat i din famn


Sörj ej
din förlust
Gläd dig åt din
chans
Att få samla
nya vackra stenar




Fri vers av Missi VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2009-07-06 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja klart sant
fina ord
och lite små gulliga sådär :D
2009-07-06

  rebecca d
ja, det var ju ett bra sätt att se på det...och mkt konstruktivt! :-))
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon