Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finito




Bara av att du kallar mig hora
gör du mig inte till det
jag känner bara medlidande
med din frånvaro av
självförtroende över ditt
eget kön

du förnedrar mig och jag ler
du gör mig illa jag biter ihop
ber dig sluta
mig kommer du inte längre åt
bara om du dödar mig då

men om du missar nästa attack
blir det sista din iris registrerar
en pipas kalla stål mot ditt öga
innan du blir till en missprydande
fläck på min blommiga blå tapet.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-06 20:45



Bookmark and Share


  Miss Mod
Stark igen, ger kraft
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real