Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda minnen?


Glöden slickade det sista
av veden
Vi drog filten tätare
omkring

Hann inte ens känna förvåning
när jag hade koden till
dina lyckta dörrar

Jag föll rakt in
Medan de andras drömmar
svävade några ängar bort

Kan inte glömma
att min kyla fick konkurrens
av dina händer
Under norrskenets lek på natthimlen




Fri vers av Sara Se
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:19



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Rysligt starkt berörande och nästan skrämmande vackert ...

Sista raderna lämnar ett inte alltför oväsentlig utrymme för att tolka helheten såväl som ett uttryck för det första allra intimaste mötet mellan två älskande
som
ett uttryck för ett möte mellan två människor i total ofas med varandra där konkurrensen handlar om vem som är mest i avsaknad av äkta känslor ...

Vill i själ och hjärta dock välja den första tolkningen ...
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se