Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fått vara kvar hos mig.


Gå med mig över bergen
simma över var flod
följ mig att stilla vila
här i drömmarnas skog

känn doften av barr
och kåda
hör björkens vemodiga
sång

släck din törst
när vi kommer till
havet
låt dig smekas
av vågor och tång
låt dig bevekas
förledas
av tidvattnets
nyckfulla gång

stilla
varande
i vilande
levande
i närheten av
jordens mitt.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real