Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodeo ... rida rida ranka.

Den där lösaktiga taffliga
kåtheten
servera ett hål och han
dyker däri


Han smeker inte hennes nacke
ser inte skuldrans välvda båge
sluttande ner mot hennes rygg
med sina läppar smakar han
inte på hennes öron
nätta som bladen på en småväxt
stjälk
födelsemärket på hennes höft
djupet på hennes navel
där hon varje sommar bär en
nyutslagen blomma

Ärren skadorna
snittet över magen
skarpt markerat över
rakat venusberg
i sammet och siden
i kärlek bestigen
dock inte så ofta riden
att man kan påstå
hon är tam

smala fjuniga armar
omfamnar senig nacke.


Nej nej vem bryr sig
hon är ingen du känner
ej heller hennes värme och doft
du vet inte hennes namn
är hon kvinna eller sto
du känner inte lenheten
på insidan av hennes lår
hur de hårdnar
drar sig ifrån
inga ord blir sagda
hennes läppar tysta
torra


Hon betraktar honom
intensivt
en man använder hennes
kropp
till en stönande onani
och plötsligt brister hon
ut i ett frustande sprudlande
skratt
hon vrider sig
hon kan inte sluta
och som den vildhäst
hon är
spänner hon sin rygg i
en båge
kastar sig och stegrar
sparkar honom obarmhärtigt
och hårt i skrevet.

För att rida en vildhäst
kräves det mycken och
genuin kärlek.







Fri vers av Vildand VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 11:08



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett otämjt vildsto sparkar bakut, syster klappar händerna!
2009-07-09

  Catharina Edin VIP
Den var bra!
2009-07-09

  Catharina Edin VIP
Den var bra!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real