Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du som jag

Så som vinden smeker min kind
önskar jag att du smekte mig
Så som flickan kramar nallen
önskar jag att du kramade mig
Så som stjärnorna lyser i natten
önskar jag att du lyste mot mig
Så som duvorna älskar varandra
önskar jag att du älskade mig




Fri vers av Missi VIP
Läst 676 gånger
Publicerad 2005-12-21 08:40



Bookmark and Share


  rebecca d
mycket fin, öm, vacker dikt:) Fint med upprepningarna
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon