Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet kan vara både kort och långt
Det kan vara lyckligt eller sorgligt
Men det är ibland som en dans på rosor
Men man får inte glömma att rosor har taggar




Fri vers av SvartaFåret
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 21:10



Bookmark and Share


  Ari Viklund
denna sanning kan inget motsäga
du har här fångat livet i ett nötskal
ung som gammal förstår de orden
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret