Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad sväller



det sluts
det stängs

allting brister

dammar sprängs
aortor översvämmar

blod och vatten
nya vägar tar



döden
barmhärtigt
öppnar
slutna
rum




Fri vers av Vildand VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-10 09:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka rader
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real