Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturfamn


Naturen

en famn

att finna ro i




Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 16:38



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Naturen
en famn
att finna
läkning i.
Fint!
2009-07-12

    JoLu
ja, verkligen!
naturen kan göra underverk..
2009-07-11

  Anjeska
Ja i naturen kan själen bli vaggad. Balsam!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h