Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I möte med världen - haiku

 

 

Låt mig vara svag,
så jag orkar vara stark
mötandes världen




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-07-11 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
här snackar vi kloka ord
tycker jag
fint
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon