Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågor

...och kärleken
vad gör man med den
denna känsla som drabbar en som en
våldsam vindstöt
skapar kaos och förvänder synen
innan den drar vidare
och lämnar en mitt i förödelsen

..och ångesten
vad gör man med den
denna krampaktigt kramande hand
som håller en i sitt järngrepp
och mal i ens huvud varje vaken minut
av dagen och natten

..och tröttheten
vad gör man med den
när den sveper in hela livet i grått
stjäl ljuset och dränker hoppet i dimma

..men nån stans
mitt i allt detta mörker
hoppas jag att ett frö av insikt kan gro
att något på sikt kan växa och mogna i mitt liv
vattnat av så många tårar




Fri vers av kia k-n
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du beskriver väl den storm som vissa kallar kärleken.. och också hoppet om läkning när stormen bedarrat. Läsvärt!
2009-07-13

    ej medlem längre
ja, vad gör man med liv som inte orkar levas? en ständig fråga. när livet är tungt. min erfarenhet är att man hittar nya vägar. tids nog. fint.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n