Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan



väggarna har rasat
upproret rest sig
svartbjörn
på bakben

rasande grinande
uppnäst
spetsig profil
tänderna vassa
och blottade

i helvete jag
klarar det här

vreden har inget mål
den är spretande och
okontrollerbar
omutlig och hård
hämndlysten och
mördande svår

jag skulle kunna döda


Jag har fallit.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real