Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/7-09 Grekland


lika som du

doft torkat gräs
påminner om mullrande diesel
glödgad luft och en rutig skjorta
mörkare partier över rygg
under armar
jag läste dina nya texter
förundrades mer
din konst att bruka ord
kvinnor bär bord
för att tillfredställa barnsben
och på golvet leker en silverfisk
: tuggar atomsammansättningar
tiden står still och klockan springer maraton




Fri vers av Membran
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 18:22



Bookmark and Share


  peter markurth
jag finner denna bra, den funjkar bra, känsla
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran