Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12/-09 Grekland


Elliot

En man
just som i sången
med havet i sin blick
behåring en svans, brun
han läser en bok om
något värdefullt
den är sliten
han har sett allt (kanske inte)
vadar ut i blåhet
som en indisk hindu
ser en sol till blindhet
regnbågens lek runt
en hals av kanel
en gång





ord av stumhet
KUBA-BLOCKADEN




Fri vers av Membran
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran