Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyy faan vilken lättnad !!


Lika naturligt som
att säga namnen
på mina barn
svär jag när jag
talar

och döm om min
förvåning idag
när de på nyheterna
sa
att forskningen visat
att svordomar dövar
smärta

de lärde har talat
min oro är borta
dock inte min smärta
men nu får jag utan
dåligt samvete
fortsätta som
förut
helvetes djävlar
så förbannat bra
för är det någon
gång jag får
satan så ont
är det när jag
sitter för länge
framför datan.







Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 19:44



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
som gammal hårdrockare o skräckfilmsfantast, med åren med mer bredd förstås, så kan jag garantera att alla behöver denna ventil
de borde stämma de som tystar ner svordomar i rockvideos på blöjkanalerna

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real