Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humle och dumle



nu har det hänt !
humlarna har anlänt
med svullna ömma
läppar
stela och strama
som resåren på
kronans kalsonger

så fulla av botox att
att du börjar med blicken
söka efter den som talar

även dumlar har börjat
dyka upp mumlande
små keruber
med överläppen
fylligare än den nedre
varför inte istället bredda
polisongerna


T-xi -it-t
pressar hon fram
munnen pallar inte
för a och h och å
jag är ju kändis på
innekrogarna
men ingen förstår
vad hon ropar

i alltför höga klackar
vinglar hon mot innerstan
och löshåret hänger verkligen
löst för det flyger bort
med blåsten i hörnet till
bussterminaln

och även om hon
bråttom har
brösten stilla står
ty med denna mängden
silikon
gör det ont att springa
och i blåsten
det ömmar och det svider
huden för stram runt
ögonen dragen
ögonlocken går inte
helt att stänga




För att vara fin får vi
lida pin
fåfänga till förbannelse
förvridet förvrängt
överdrivet för alltid
beroende
som allt annat missbruk
först är hon nöjd
för att sedan bara
vill ha mera.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 21:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tycker om bilden av humlar och dumlar - humorn och allvaret.
Men de två sista verserna bryter av på något sätt - de känns mindre genomarbetade och mer förklarande - de första verserna är bilder och de två sista mer av tanke/tyckande.
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real