Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Mastercard är ditt vapen




Du föds in i maskinen
Du programeras, avtrubbas och töms

Du rullas runt bland väluppfostrade köer
Du vaggas till sömn av det eviga kassa klirret

Generation konsumtion
Din revolution sponsras av Idol
Generation konsumtion
Din kultur är Britney spears

Konsumera dig lycksalig
Du är en rebell
Konsumera dig bekymmersfri
Du är originell
Konsumera dig synlig
Du är inne
Konsumera dig vacker
Du är älskad nu

Nu är du älskad
Nu är du älskad

Nu

Är

Du

Någon

Generation konsumtion
Din silikonsjäl är för evigt ung
Generation konsumtion
Du är en superstjärna i blom

Du konsumerar bort din ångest
Du konsumerar bort din ensamhet
Du konsumerar din sanning
Du konsumerar din kärlek

Generation konsumtion
Du är endast en måltavla
Generation konsumtion
Du är sönderläst
Du är förutsägbar
Du är intetsägande
Du är gul färg som torkar i ett laboratorievägg

Generation konsumtion
Du är endast någon när du använder ditt kreditkort

Generation konsumtion
Vem är du?








Fri vers av Bodha*
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 23:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Som köpkraft
allt ur en dom suger
utan man varken för
dom eller andra duger!
Ypperligt skrivet!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*