Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna väntar dig ännu inte


lämna oss inte
jag vet att du är
för ung för att
förstå

att livet kan vara
både bistert och
svårt

förlåt dem om möjligt
är
uppbåda all din kraft
och stanna

Änglarna väntar dig
ännu inte

din pappa som redan
är där
gråter hjälplöst över
ditt unga liv
han lika rädd som
din mamma

Min älskade
du min välsignade
änglarna väntar
dig ännu inte

ge inte upp
kämpa kämpa
för livet.





Fri vers av Vildand VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-19 12:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berör mig starkt
2009-07-19

  Miss Mod
En älskad, som längtar för tidigt hem. Det är hårt, att vara nära.
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real