Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tråkigt med nya skrivarvänner som försvinner spårlöst Jag såg fram emot att läsa mer från din spännande värld och lika plötsligt som du kom försvann du."


Vi möttes en Nanosekund





Speglingar i det inre



Fria rymder för fantasin



Behagliga små rum att gå in i



Det kan jag aldrig få nog av.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-20 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
Håller med
2009-07-20

  walborg
Instämmer helt med leelee och Dig min vän!
2009-07-20

    leelee
Ja, det är ju snopet! Tycker om illustrationen om rum att gâ in i.
2009-07-20

  noname_realmind
Vilken härlig fria-rymds-poesi! :))
Originell rubrik också.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna