Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror

 

Min bror
Bitterheten
fräter som syra i dig
Hennes varma skratt,
hennes kalla svek
I krig
med vem hon verkligen var
Min bror
Jag hör kylan i din röst
när dina ihopsnärjda ord
bryter den kvävande tystnad
hon efterlämnat
Jag vill döda
hennes skugga
Mörda hennes skratt
Min bror
Min bror!
Din hand kramandes min




Fri vers av Missi VIP
Läst 704 gånger
Publicerad 2009-07-22 12:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känslosam text, inget konstigt i det, vi behöver ju alla uttrycka känslor, så varför inte i text, om i så många andra uttrycksformer
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon