Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockbete ... hennes eget fel sa Eklund



Listig lysten
blicken närgånget
lurar

liten lockig flicka
ännu inte lovlig
lockar

laglöst lusten styr

järnhand lindar
liten midja
osedd lyfter
henne upp
smyger ut
tvingar in
lägger ner
låser
åker

liten lockig
flicka borta
är.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj den gör så ont läsa, om det som skakade hela vårt land.
finstämd mitt i allt tungt som händelsen, terrorn ur en okänd dold mördares iskyliga sinnen, satte spår i alla.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real