Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drivtankar




Nu när sommaren som vackrast är
mitt sinne så märkligt dystert

det ligger ännu drivor över
dikesren och äng
plogkant när mark efter
natt ligger frusen
tinar i sol när det blir dag

då driver drivor av tankar
som smältvatten ut
och fyller mitt dike till brädden
av vägsalt och grus
i smutsiga smala ränder
den sårbar hud
perforerar, i rännilar
dränker
i strålande sommarsol





Fri vers av Vildand VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real