Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt val?

när löven faller
när hösten
ger mig skydd

när jag inte behöver
plockas ner
därifrån
min sommargren

där jag sitter
och bara drömmer
dit jag tror rovdjuren
aldrig når

det är där jag
alltid faller
ner
utmattad

med min tillräckligt
blottade
strupe






Fri vers av Ex¤animo
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 22:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blottad strupe...Är inte det en attackvarning?
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo