Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rött porträtt (i samarbete med peter markurth)

Komprimerad sanning är värre än smärtan i en blödande själ,
lurad av sin tilltro till kärlekens mysterier,

en obestämbar längtan,
bort,

till mina drömmar,
din doft,

förför,
mina sinnen denna natt,

vet att jag vill kyssa nu,
men du dör,

alltid lika evig i min smärta,

min gamla sorg,
den lägger sig likt en slöja,

du lever,
men alltid innanför,

inte ens min röda färg,
når,

dit,
din själ,

vill åter,
fly




Fri vers av Ex¤animo
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-21 23:14



Bookmark and Share


  peter markurth
var mycket bra
2009-07-22

  Sturesdotter
Tja, måste vara ärlig

din version är bättre !
2009-07-21

  Gawain
Det andas djupa andetag, svårmod och lycka på samma gång. Fint & snyggt!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo