Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silver regn...

regn faller tungt

droppar av bly

mina ögon fryser till is

för att krossas

av ännu en dröm

       ~~~

solens strålar

lyser av guld

min kropp brinner

av kärlek och lust

       ~~~

min längtan blir till hat

mina händer förkolnas

ensam står jag kvar

i ett silver regn

       ~~~

 




Fri vers av ia VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-10-03 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP