Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett observandum




inte bara min kropp
har åldrats
utan också mitt
huvud
det märkte jag idag
när jag lade
ut min senaste text

först hade jag glömt
skriva nacken som
egentligen skulle vara
hals
kallade alla för dig
istället för er
slarvade bort ordet än
och ser nu att vit
borde vara vita

... nej nu får det vara nog
fortsätter jag så här
blir det en helt ny text
jag ber vänligen om ursäkt
till er som applåderat !!



// vildand




Fri vers av Vildand VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-22 10:53



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Apropå applåder så svarade jag tavringen så här ...

... jag fattar vad du menar, men jag är så dålig på att formulera en text andra skrivit och ändå älskar jag den. En applåd kan också innebära att en person vill berätta ... jag läser dig !! Som jag gör med dina texter ... ; ))))

Jag tror vi får ta det som vi vill. En applåd för mig är en bekräftelse
och också något positivt.
2009-07-23

    ej medlem längre
jo men så blir det ju...och Tavringen har rätt...
det är så enkelt att bara trycka på en knapp.
Så gör vi...och det som så mkt annat är ett av alla de
sätt som det här "sjuka" smyger sej på...
när vi inte längre behöver/orka bry oss.
En dikt kanske behöver få lov att flyta runt ibland,
bli annat än den var från början...
Tankar nya tankar här
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real