Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galenskap i kvadrat är konsten att stava



jag kan inte stava till eletriker,
ordet pencillin kan vi strunta i
och bara äta
innåt gör mig galen när yttre
är korekt ... korrekt
jämt får jag slå upp ordet jämnt
aldrig stavas inte, det våga vägras
och kan nämnas som icke
rörmockare ett ord rent estetiskt
fult kan förkortas till rör.mok
likaså fil.kand vad det nu är
svordomar går inte att stava fel
om du inte talar bondska
hellvitte satun och racksingen

kallaballalik finns inte men visst är
det charmigt när man ser det så
här från ovan
jag ligger nämligen på mage när jag
både skriver och läser vid datan
det kan ju betyda två saker
kalla balla lik, och det är utomordentligt
taskigt sagt eller skrivet
hur man nu än vill framföra det
du kan även säga det i telefon
men då tror alla att det hänt nått
och allt liknar rena rama kalabaliken
och kommer för att vara till hjälp
och allt som bara var i närheten av
kaos blir därmed också kalabalik
åk hem ... !!!

allting på u är enkelt kort och koncist
uhh, uv , ur, ut, uj, uroterapeut
var kom det ifrån ... ??
och vilken sadist har krånglat till ordet
finlandssvensk
är det en svensk när han är i
Finland eller en finländare som
är hemma i Finland och talar
svenska ... vad faan är det för
fel på finländare ...

nej nu måste jag ringa min
sykolog det är visst nått med
syket säger dom, ja sykdomar
dras man ju med jämnt.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-22 12:31



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Dagens första skrattexplosion. Suveränt! Värd "applåd" också, trots vad Tavringen säger.
2009-08-01

    ej medlem längre
roooooolig, ger mej morgon gmpa i mungiporna :-)
Gott!
2009-07-23

  Hans Christian
Underbar humor ! Jag blev glad av denna text.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real