Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag av alla dina dagar

 

Jag var aldrig ditt liv


Jag fick smaka
på dina morgnar,
men aldrig njuta
med slutna ögon
Jag fick snudda
vid dina nätter
men aldrig smeka ömt

Men jag kommer alltid vara

en länk i din kedja
En fjäril på din äng


En dag av alla dina dagar




Fri vers av Missi VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-08-03 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ska inte penetrera din text med några konstiga ord
ska bara säga
ljuuuvligt ((:
2009-08-04

  spellbound
Grymt!!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon