Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man ha ångest

Ska man ha ångest i sitt hjärta
för att kunna skriva dikt
och massor utav smärta
eller räcker det med gikt?

Måste jag haft svårt att leva
eller texten vara svår
måste själen ha en reva
och kroppen fullt med sår

Bör jag vara väldigt hatad
och inte ansedd kul
eller räcker det med ratad
av en tjej som var rätt ful

Kanske missförstådd som liten
eller hånad av en tant
lite grå och allmänt sliten
med en lukt som är pikant

Jag ursäktar mig det lilla
om det kan höra hit
jag rimmar hellre illa
än känner mig som skit.




Fri vers av dweeb
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-23 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Puss
för den!
Kanonbra
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb