Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är väl en konstig sjuka

röra

hafsigt och sjavigt

skaver och gnager

ojämnt och udda

passar ej in

trasigt

trist

växter växer

döda

förvildade

högar

högar

papper och kläder

burkar och skrot

huller om buller gör mig sur

trist och tråkig känner jag mig

nedstämd

ur humör

orkeslös

tappar jag energi

söker frid i skönhet

känner mig ful och dan

svårt att slappna av

frustrerad

 

det är en konstig sjuka

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-23 15:43



Bookmark and Share


  lycksele
Ett fall för proffsen.
Du har väl hört om HushållsNära Tjänster.
Bekvämt och bra.
2009-07-24

  Hans Christian
Superb text, en njutning att läsa. Den berör mig och det tackar jag för.
2009-07-23

  Sturesdotter
hm....låter som sopsortering
eller kanske, avslut på semester...

hur som
inte utan att jag känner igen mig, vissa dagar är såhär
2009-07-23

  Gunsan
har du kommit hem igen?
låter så :-)
2009-07-23

  Vildand VIP
trädflickan jag har också den sjukan nu, tänk om vi kunde döpa den till ... leda !
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan