Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta av er säkerhetsbältena och hoppa själva för faan




Här kastar vi oss minsann
inte över stupen
lallandet om mognad
färdigdiskuterat är
påståendet att det är
lättare att låta sig falla
än envist stå kvar
anstår endast de
fega

därför faller inte jag

den som beskäftigt och
rappkäftat säger hoppa
har aldrig hoppat själv
aldrig skrubbat sina
armbågar och knän
blodiga

jag har sett alltför många
övergivna människor
på driven
där skulden i skepnad
av modet istället för en
livboj gett dem fingret
... fuck you








En människa som hela livet
balanserat på kanten av en
ravin
... hoppar inte.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 08:11



Bookmark and Share


  dead_prez
självdödeden genom något annat. beundrar dig.
2009-07-24

    ej medlem längre
Och...
STÅ KVAR!

är och kommer troligen
alltid
att vara ett av mina
största mantran :-)
2009-07-24

    ej medlem längre
...förr hade de ättestupa härnere där jag bor.
Då puffades man av nån bödel ner i avgrunden.

Jag bara undrar...
Finns det en fallskärm till övers?
Så många andra verkar få såna.

BRA text!
Lite jävlar anamma!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real