Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En godnattvisa, varken särskilt spännande eller särskilt intressant men viktig ändå, på sitt sätt.


Ser du, lilla barn.



Ser du,

I natten färdas tusen bloss

gömmer sig på din himmel

du starkast lyser där

bland stjärnors kändisvimmel.

Jag är nöjd att glimta dig

där du glittrande glider omkring

här strålar du klarast av alla

när du pratar om drömlika ting

kanske ska vi möta inatt

och på vintergatan gå

kanske andra galaxer

vi då kan råka på.


Ser du,

drömmar kommer i natten

så sov gott nu min vän

mina händer håller i dina

och i drömmen kanske vi möts igen.








Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 09:09



Bookmark and Share


  sulimaa
Oerhört viktig tycker jag! Att visa det lilla barnet hur viktigt det är, att just det är vackrast lysande, visa att drömmar finns ....
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP