Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fjäril ur puppa



Jag sträckte aldrig ut
mina fingrar och

min hand var alltid sluten mot


vansinnesögonblicken.

Men jag närde dem med
allt mitt öppna inre och

sprang i regnet som en

galning.

Jag räknade aldrig de fallna
stjärnorna av guld
som betalning för det

dystra

jag skrek mej hel.

Min själ

är värd mer än så.




Mer än så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-24 21:10



Bookmark and Share


    Bim
..oj,-läser och blir tvungen svälja hårt,-så sätter sig det där raka ärliga och jag blir medveten om att det är just det jag läst,-bra och fintYrre
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP