Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

tag i mig 
du vet vad som händer  
mitt hjärta är av blod
orkar inte vänta mer 
vi förstår bättre
kanske livet vänder 
om vi bara

...

jag skrattar
hjärtat gråter

s a n n i n g e n




Fri vers av Ex¤animo
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-25 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo