Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utom allt tvivel


Vilja är ett starkt ord
vilja en tro på att
besegra

att segra över

att segra är inte att vinna
att vilja är inte en form
av val
att vilja är att besegra
självaste livet
till sista droppen blod

viljan är roten stammen
grenarna hopp och tro


Vilja är viljan att stegra
sig, urstark och omutbar.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-25 16:28



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Inte bara din verbalitet tilltalar mig. Inte bara dina välflytande sentenser utan mer kanske ändå dina funderingar, vilka slår en liten spik i mina egna, att hänga upp en minneslapp på.
2009-08-01

  Hans Christian
Oj, vad jag tyckte om denna text, både form och innehåll, bravo !
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real