Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär bor i själ..

Lagrade skaparkänslor
bor i djupaste av själ..
ifrån begynnelsen..
längtar trängtar föda fram
det inneboende
i livets olika stunder..
skapa helt unika ojämförbara verk















mare




Fri vers av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 16:44



Bookmark and Share


  Maria T
Som födskovåndor ibland
2009-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Skaparen skapade oss med uttrycksbehov och inneboende kreativitet, som ju tar sig olika uttryck.
Någon kanske konstruerar go carts. Andra målar. Och vi skriver poesi.
2009-07-25

  peter markurth
ja
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP