Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I läkning



Att som blomma
blommat ut gör
inte att jag vissnar

jag behöver bara lite
vård som ord så små
icke synliga för ögat

hyssj hyssj mitt öra
hör dem.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-26 10:25



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Håller med Eva.
2009-08-01

  Eva Langrath VIP
Vacker och ömsint om själens läkning
2009-07-26

  Cosmic Johanna
En fin önskan,

gillar ditt alias,


skrev en dikt igår med en vän,

där det kom med och fann din sida idag

som en fin spegling av att det finns fler

som funnit det vackra i det vilda:-)

applåder för dikt.
2009-07-26

    ej medlem längre
...ja tystnaden
hörs
mycket
mycket
mera


Vackra rader, blir rörd!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real