Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill





jag har sovit på vidsträckta myrar
jag har vaknat med blytunga ögonlock
jag har vandrat på oupptrampade stigar
jag har vilat där skogsliljan stått

och aldrig har jag längtat tillbaka
till parkbänkar och gatuliv
till blanketter redan färdigfyllda
till stan som ska göra livet så lätt

jag vill stanna i det ännu inte hända
jag vill bli sedd och tilltalad av okända
leva i det sträva lite obändiga oändliga
sova vidare och vakna på vidsträckta myrar
sida vid sida tätt omslingrad av
människor jag ännu inte känner.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-26 12:51



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
så där så jag vill hämta filten och sova bredvid.
2009-07-27

  * Ammi *
fin text, sista versen gillar jag mkt
2009-07-27

  Hans Christian
En melodisk njutning ! Jag tycker att detta var grymt bra.
2009-07-26

  Eva Langrath VIP
Magiska nyfikna ord om lusten och viljan att leva

"jag vill stanna i det ännu inte hända
jag vill bli sedd och tilltalad av okända
leva i det sträva lite obändiga oändliga"
2009-07-26

    Saulus
Så skönt och vackert!
2009-07-26

    ej medlem längre
jo. precis så. att få stanna i det ännu inte hända är liv. tack för en fin villdikt!
2009-07-26

    imnotfinished
Riktigt fin!
2009-07-26

    Tea Alex VIP
Känns lite magiskt nästan, fastnade för de sista raderna.
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real